ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA


U prilogu se nalazi EU Izjava o zaštiti osobnih podataka.

Svrha Izjave o privatnosti je pružiti transparentnost glede privatnosti i obrade osobnih podataka.

Cilj nam je dokazati da Kemig brine o osobnim podacima u skladu s primjenjivim zakonom kao što je Opće uredba o zaštiti osobnih podataka (GDPR). EU Izjava o privatnosti


PRIVATNOST PODATAKA


Kosarica.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima koji su potrebni za ispunjenje naših obveza, informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Kosarica.hr i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi tvrtka Kosarica.hr. Stranice služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke. Kosarica.hr ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.

Kosarica.hr ne može se smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava web trgovine ili propusta djelatnika Kosarica.hr. Registracijom na stranicama ove web trgovine potvrđujete da ste u cijelosti upoznati te prihvaćate ovdje navedene uvjete korištenja.


IZJAVA O SIGURNOSTI


Kosarica.hr se obvezuje primjenjivati maksimalne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa kupaca i spriječavanja eventualnih zlouporaba informacija.

Transakcije plaćanja kreditnim i/ili debitnim karticama obavljaju se zaštićenim protokolom SSL uz uporabu 128-bitne enkripcije, što se u svijetu smatra sigurnim načinom obavljanja novčanih transakcija.

        

Izjava 3D secure